menu’s

Kreeft € 26,50*

Langzaam gegaarde Canadese kreeft met een terrine van avocado, crème van dille en haringkuit

Zeebaars € 18,50

Fris gemarineerde zeebaars, salade van papaja en bosui, granité van yoghurt en kalamansi

Vitello tonnato 2.0 € 18,50

Geschroeide tonijn, rouleau van kalf, groene olijf, bereidingen van tomaat en ansjoviscrème

Asperges op Vlaamse wijze bereid € 18,50

Onze versie van ‘Asperges à la Flamande’ Hollandse Asperges met  Ibericoham, kwartelei en kruidenolie

Rogvleugel € 18,50

Gebakken rogvleugel met minimaïs, zoetzure sjalotjes, crème van jalapeño peper en een dressing van maïs en sushi-azijn
Hoofdgerecht € 27,50

Coquille en ganzenlever € 24,50 *
Combinatie van coquille en terrine van ganzenlever, truffel, aardapelrösti en een saus van appel en verjus
Hoofdgerecht € 36,00

Kabeljauw € 18.50 
Kabeljauwrugfilet met krokante spiering, peterselie, aardappel en een saus van kappertjes en citroen
Hoofdgerecht € 27.50

Zwezerik € 24.50 * 

Gebraiseerde zwezerik met Hollandse asperges, groene asperges, dashi van morieltjes en gebakken eryngii
Hoofdgerecht € 36,00

 

Heilbot € 32,00

Gegrilde heilbotfilet met krokante soft shell krab, Hollandse asperges, gegratineerde koolrabi en een saus van dragon

Rund € 32.00 

Dry Aged runderentrecôte met rundermerg, prei, zachte knoflook en een saus van roquefort

Lam € 32,00

Hollands lam, verse doperwten, courgette en een jus van munt

Kaas € 18.50
Een keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen

Rabarber € 14,50

Gepocheerde rabarber, bavarois van vlierbloesem, sorbet van rabarber en groene thee, krokante rabarber

Aardbeien € 16,50

Lauwwarme wafel met gemarineerde aardbeien, roomijs van aardbeien Romanoff, en een crème van cheesecake

Witte chocolade € 16.50 

Witte chocolade met bloedsinaasappel en kruidnagel

Tropisch € 14.50 
Tropisch dessert van mango, ananas en dragon

Voorgerechten

Tomaat € 18,50 
Tartaar van tomaat, granité van tomaat en basilicum, kalamata olijven

Avocado € 18,50 
Terrine van avocado hartige hangop, radijs en chips van truffelaardappel

Tussengerechten

Asperges € 18,50 
Hollandse asperges met een crème van scharrelei, kruidenbouillon en bearnaisesaus
Hoofdgerecht € 27,50

Maï¨s € 18,50
Flan van geroosterde maïs met merkénkruiden, minimaïs, zoetzure sjalotjes, crème van jalapeño peper en dressing van maïs en sushi-azijn
Hoofdgerecht € 27,50

Hoofdgerechten

Paddenstoelen € 27,50 
Gebakken eryngiipaddenstoel met ingelegde bundelzwammetjes, groene en witte asperges, en een dashi van morieltjes

Prei € 27.50
Cannelloni van prei, gekarameliseerde knoflook, roquefortcrème en chips van knoflook

facebook icon
twitter icon
facebook icon