menu’s

Langoustine & buikspek € 24,50

Langoustine en buikspek met wortel, mango en dressing van passie-bes

Harder € 17,50

Tartaar van harder met ijs van crème fraîche en bieslook, soubisesaus, bottarga en Parmezaanse kaas

Eend € 17,50

Pastrami van eend met rillettes van eend, structuren van bloemkool, hazelnootolie en paarse mosterd

Ganzenlever  € 19.00

Terrine van ganzenlever met bloedsinaasappel, jam van bloedsinaasappel en javapeper, gegrilde brioche

Coquille € 24.50 

Coquilles met aardpeer,aceto balsamico en Amsterdamse ui
Hoofdgerecht € 36.00

Zeebaars € 18.50 
Zeebaars, mosselen, saffraanaardappel, bospeen, hummus en een saus van saffraan
Hoofdgerecht € 27.50

Zwezerik € 24.50

Gebraiseerde zwezerik met peterseliegnocchi, paddenstoelen, saus van eekhoorntjesbrood en peterselieolie
Hoofdgerecht € 32.50

Konijn € 18,50
Licht gerookt konijn met fregola, kweepeer en een romige saus van madras
Hoofdgerecht € 27,50

Tarbot € 32.00

Gegrilde tarbot met ossenstaart, wintertruffel, schorseneren, verjus en een saus van truffel

Hert € 32.00 

Hert met terrine van de nek, pastinaak, verse vijgen, jus van kervel

Fazant € 32.00

Fazant, groene kool, witte druiven en saus van Chartreuse

Kaas € 18.50
Een keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen

Snickers € 14.50 

Nougatine, toffeecrème, structuren van chocolade en ijs van snickers

Appelstrudel € 14.50

Deconstructie van appelstrudel en klassieke appelstrudel met vanilleroomijs

Crème brûlée € 14.50 

Crème brûlée van steranijs, stoofpeer, ijs van stoofpeer en ijs van specerijen

Dadel € 14.50 
Cake van dadels, gekonfijte kumquat, crème van kumquat en dadels, koffie structuren en roomijs van sinassplit

Voorgerechten

Cantharellen € 16,50 
Groene salade met cantharellen, gegrilde little gem, chips van cantharellen en een crème van cantharellen

Radijs € 14,50 
Diverse bereidingen van radijs met watermeloen, rauwe paksoi, rettich en een crème van wasabi

Tussengerechten

Opperdoezer Ronde € 16,50 
Pommes Tsarina van Opperdoezer Ronde, crème van ui en kaviaar van de zomercypres

Wortel € 16,50 
Gyoza gevuld met wortel, diverse wortelbereidingen, zwarte bonen, zwarte knoflook en jus van wortel
Hoofdgerecht € 25.00

Hoofdgerechten

Artisjok € 25,00 
Artisjok met een coulis van gepofte paprika, krokante feta, polenta en salie

Venkel € 25.00
Gebraiseerde venkel met tomatenrassen,
venkelcrème en een coulis van tomaat

facebook icon
twitter icon
facebook icon