menu’s

Langoustine € 24,00
Gebakken langoustine met venkel, grapefruit en dragon

Tonijn € 17,50
Geschroeide tonijn met rauwe paksoi, taugé, watermeloen, krokante nori, crème van sesam en een dressing van soja

Kwartel € 16,50
Salade met kwartelborst, geplukt kwartelboutje, gegrilde little gem en cantharellen

Eendenlever € 19.00
Gebakken eendenlever met ananas van de bbq, macadamia, yoghurt en een saus van ananas en fenegriek

Kabeljauw € 18.50 
Gebakken kabeljauwrugfilet met antiboise van tomaat, gedroogde pata negra en beurre blanc met gezouten citroen
Hoofdgerecht € 27.50

Zeebaars € 18.50 
Zeebaars, mosselen, saffraanaardappel, bospeen, hummus en een saus van saffraan
Hoofdgerecht € 27.50

Zwezerik € 24.50
Gebraiseerde zwezerik met crème van gebakken ui, meloesuitjes, coulis van lavas en een jus van gebakken ui en lavas
Hoofdgerecht € 32.50

Griet € 30.00
Gebakken griet met king crab, Opperdoezer Ronde, zeekraal en een coulis van lamsoor en een sabayon van krab

Sukade € 32.00 
Rosé gebraden USA-Sukadesteak met pompoen, gestoofde prei en drie jaar oude cheddar

Kalf  € 32.00
Rosé gebraden kalfslende met artisjok, gepofte paprika, polenta, feta en een saus van salie

Kaas € 18.50
Een keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen

Banaan en chocolade € 14.50 
Proeverij van banaan en chocolade met sereh en gepofte rijst
Pruimen € 12.50
Diverse bereidingen van pruimen met karamelroomijs en panna cotta van tonkabonen

Crème brûlée € 12.50 
Crème brûlée van limoenblad met gepocheerde wilde perzik en witte chocolade

Dadel € 14.50 
Cake van dadels, gekonfijte kumquat, crème van kumquat en dadels, koffie structuren en roomijs van sinassplit

Voorgerechten

Cantharellen € 16,50 
Groene salade met cantharellen, gegrilde little gem, chips van cantharellen en een crème van cantharellen

Radijs € 14,50 
Diverse bereidingen van radijs met watermeloen, rauwe paksoi, rettich en een crème van wasabi

Tussengerechten

Opperdoezer Ronde € 16,50 
Pommes Tsarina van Opperdoezer Ronde, crème van ui en kaviaar van de zomercypres

Wortel € 16,50 
Gyoza gevuld met wortel, diverse wortelbereidingen, zwarte bonen, zwarte knoflook en jus van wortel
Hoofdgerecht € 25.00

Hoofdgerechten

Artisjok € 25,00 
Artisjok met een coulis van gepofte paprika, krokante feta, polenta en salie

Venkel € 25.00
Gebraiseerde venkel met tomatenrassen,
venkelcrème en een coulis van tomaat

facebook icon
twitter icon
facebook icon