menu’s

Langoustine € 24,00
Gebakken langoustine met venkel, grapefruit en dragon

Tonijn € 17,50
Geschroeide tonijn met rauwe paksoi, taugé, watermeloen, krokante nori, crème van sesam en een dressing van soja

Kwartel € 16,50
Salade met kwartelborst, geplukt kwartelboutje, gegrilde little gem en cantharellen

Eendenlever € 19.00
Gebakken eendenlever met ananas van de bbq, macadamia, yoghurt en een saus van ananas en fenegriek

Dorade € 18.50 
Op de huid gebakken dorade, krokante noedels, ingelegde papaja en een saus van kurkuma
Hoofdgerecht € 27.50

Heilbot € 18.50 
Gegrilde heilbot, zolderspek, crème van champignons en olie van spinazie
Hoofdgerecht € 27.50

Zwezerik € 24.50
Gebraiseerde zwezerik met gestoofde prei, rauwe bosui en een saus van sjalotjes en lavas
Hoofdgerecht € 32.50

Griet € 30.00
Gebakken griet met king crab, Opperdoezer Ronde, zeekraal en een coulis van lamsoor en een sabayon van krab

Duif € 32.00
Anjou duif, gyoza gevuld met gekonfijte duivenboutjes en zwarte knoflook,
meiknol, bospeen en een saus van steranijs

Kalf  € 32.00
Rosé gebraden kalfslende met artisjok, gepofte paprika, polenta, feta en een saus van salie

Kaas € 18.50
Een keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen

Banaan en chocolade € 14.50 
Proeverij van banaan en chocolade met sereh en gepofte rijst
Kersen € 12.50
Betuwse kersen met boerenyoghurt, limoenmeringue en oreo

Crème brûlée € 12.50 
Crème brûlée van limoenblad met gepocheerde wilde perzik en witte chocolade

Rood fruit € 14.50 
Soep van roodfruit met sorbet van vlierbloesem,
krokantje van brique-deeg en honing

Voorgerechten

Cantharellen € 16,50 
Groene salade met cantharellen, gegrilde little gem, chips van cantharellen en een crème van cantharellen

Radijs € 14,50 
Diverse bereidingen van radijs met watermeloen, rauwe paksoi, rettich en een crème van wasabi

Tussengerechten

Opperdoezer Ronde € 16,50 
Pommes Tsarina van Opperdoezer Ronde, crème van ui en kaviaar van de zomercypres

Wortel € 16,50 
Gyoza gevuld met wortel, diverse wortelbereidingen, zwarte bonen, zwarte knoflook en jus van wortel
Hoofdgerecht € 25.00

Hoofdgerechten

Artisjok € 25,00 
Artisjok met een coulis van gepofte paprika, krokante feta, polenta en salie

Venkel € 25.00
Gebraiseerde venkel met tomatenrassen,
venkelcrème en een coulis van tomaat

facebook icon
twitter icon
facebook icon