menu’s

Zalm € 16.50
Gemarineerde zalm met Jalapeño peper, venkelsalade,
gazpacho van groene paprika en sorbet van geitenmelk

Kreeft € 24.00
Gegrilde kreeft met Hollandse Asperges,
galette van aardappel en een crème van baharat

Rund € 16.50
Tartaar van rund met Brandrood kaas, rode ui en gerookte amandelen

Eendenlever € 19.00
À la minute gerookte eendenlever, jonge bietjes en een jus van granny smith

Dorade € 18.50 
Op de huid gebakken dorade, krokante noedels, ingelegde papaja en een saus van kurkuma
Hoofdgerecht € 27.50

Heilbot € 18.50 
Gegrilde heilbot, zolderspek, crème van champignons en olie van spinazie
Hoofdgerecht € 27.50

Zwezerik € 24.00
Gebraiseerde zwezerik met Hollandse asperges
en een romige saus van verse morieltjes
Hoofdgerecht € 32.50

Forel € 30.00
Langzaam gegaarde regenboogforel met Hollandse
asperges, diverse radijs-rassen, geraspte eidooier
en een beurre blanc met saffraan

Duif € 32.00
Anjou duif, gyoza gevuld met gekonfijte duivenboutjes en zwarte knoflook,
meiknol, bospeen en een saus van steranijs

Lam € 32.00
Proeverij van Hollands lam met diverse bereidingen van
venkel en een coulis van tomaat

Kaas € 18.50
Een keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen

Banaan en chocolade € 14.50 
Proeverij van banaan en chocolade met sereh en gepofte rijst

Koffie € 12.50
Trio van koffie met Frangelico, vanille en crème brûlée

Rabarber € 12.50 
Meringue, rabarber, witte chocolade en crème Suisse

Rood fruit € 14.50 
Soep van roodfruit met sorbet van vlierbloesem,
krokantje van brique-deeg en honing

Voorgerechten

Avocado € 14.50
Structuren van avocado met venkelsalade
gazpacho van groene paprika en Jalapeño peper,
sorbet van geitenmelk

Ui € 14.50
Flan van rode ui, gepofte ui, zoetzure koolrabi,
Brandrood kaas en gerookte amandelen

Tussengerechten

Aspergesoep € 16.50 
Soep van Hollandse asperges en dragon

Maïs € 16.50 
Diverse bereidingen van maïs en polenta, saus van bleekselderij
Hoofdgerecht € 25.00

Hoofdgerechten

Aardappel € 25.00
Galette van aardappel met Hollandse asperges,
gebakken spinazie, patatas bravas, crème van baharat

Venkel € 25.00
Gebraiseerde venkel met tomatenrassen,
venkelcrème en een coulis van tomaat

facebook icon
twitter icon
facebook icon