menu’s

Kreeft € 24,50

Langzaam gegaarde Canadese kreeft met een terrine van avocado, crème van dille en haringkuit

Harder € 17,50

Tartaar van harder met ijs van crème fraîche en bieslook, soubisesaus, bottarga en Parmezaanse kaas

Label rouge kip  € 17,50

Label rouge kip met zolderspek, komkommer, bleekselderij, sugar snaps en een jelly van zolderspek

Ganzenlever  € 19.00

Terrine van ganzenlever met bloedsinaasappel, jam van bloedsinaasappel en javapeper, gegrilde brioche

Coquille € 24.50 

Coquilles met aardpeer,aceto balsamico en Amsterdamse ui
Hoofdgerecht € 36.00

Kabeljauw € 18.50 
Kabeljauwrugfilet met krokante spiering, peterselie, aardappel en een saus van kappertjes en citroen
Hoofdgerecht € 27.50

Zwezerik € 24.50

Gebraiseerde zwezerik met peterseliegnocchi, paddenstoelen, saus van eekhoorntjesbrood en peterselieolie
Hoofdgerecht € 32.50

Konijn € 18,50
Licht gerookt konijn met fregola, kweepeer en een romige saus van madras
Hoofdgerecht € 27,50

Tarbot € 32.00

Gegrilde tarbot met ossenstaart, wintertruffel, schorseneren, verjus en een saus van truffel

Rund € 32.00 

Runderentrecôte met rundermerg, prei, zachte knoflook en een saus van roquefort

Eend  € 32.00

Rosé gebraden tamme eendenborst met zoete aardappel, abrikoos, bulgur en een saus van 5 specerijen

Kaas € 18.50
Een keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen

Snickers € 14.50 

Nougatine, toffeecrème, structuren van chocolade en ijs van snickers

Appelstrudel € 14.50

Deconstructie van appelstrudel en klassieke appelstrudel met vanilleroomijs

Witte chocolade € 14.50 

Witte chocolade met bloedsinaasappel en kruidnagel

Tropisch € 14.50 
Tropisch dessert van mango, ananas en dragon

Voorgerechten

Tomaat € 16,50 
Tartaar van tomaat met ijs van crème fraîche en bieslook, soubisesaus en Parmezaanse kaas

Avocado € 14,50 
Terrine van avocado hartige hangop, radijs en chips van truffelaardappel

Tussengerechten

Knolselderij € 16,50 
Gegrilde knolselderij, poffertjes van knolselderij, spinazie en amandelen

Aardpeer € 16,50 
Gepofte schil met aardpeer gevuld met crème van aardpeer, Amsterdamse ui en 12 jaar oude aceto balsamico
Hoofdgerecht € 25.00

Hoofdgerechten

Bospaddenstoelen € 25,00 
Gegrilde eekhoorntjesbrood, bundelzwammetjes, aardappel en dragon

Prei € 25.00
Cannelloni van prei, gekarameliseerde knoflook, roquefortcrème en chips van knoflook

facebook icon
twitter icon
facebook icon