nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze speciale arrangementen en leuke informatie? U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven door op de link in de nieuwsbrief te klikken.

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief.



Sterrenrestaurants in actie!

STERRENRESTAURANTS IN ACTIE
Boek nu je Sint Maarten Chef’s Table

Dertig Nederlandse sterrenchefs hebben de handen ineengeslagen om een benefietlunch te organiseren voor Sint Maarten. Wij doen ook mee! In Hotel Okura Amsterdam wordt op 1 oktober één grote keuken geplaatst met 30 Chef’s Tables. Jij kunt hierbij zijn en zo helpen aan het herstellen van de schade die orkaan Irma op Sint Maarten heeft aangericht.

Diverse sterrenchefs hebben tijdens de afgelopen 10 edities van het gastronomische evenement Fête de la Cuisine op Sint Maarten gekookt en daardoor het eiland, haar bewoners en hun overzeese horecacollega’s leren kennen. Toen het idee voor een benefiet werd geopperd stroomden de aanmeldingen van sterrenchefs uit het hele land dan ook binnen. Sint Maarten is voor 80 procent afhankelijk van toerisme. Alle restaurants en hotels op het eiland zijn of compleet weggevaagd of dusdanig beschadigd dat het nog maanden kan duren voordat ze weer open kunnen.

De kosten zijn 300 euro per persoon (excl. btw). Hiervoor krijg je een 5-gangen menu incl. wijn, water en koffie. Elke gang wordt gemaakt door een andere chef. Kom met collega’s, teamgenoten of andere (zaken)relaties. Bij 10 personen krijg je een eigen tafel!

Ga nu naar www.sintmaartenchefstable.nl om je tafel te boeken.

 

Mijn maatje, onze vader, onze chef, onze coach en inspirator is niet meer

Wicher Löhr

09-02-1959 –  28-07-2017

  

Met veel liefde, trots, bewondering en respect
kijken wij terug op een mooi geleefd leven

Maar 58 jaar geworden…….
Toch dacht Wicher daar niet zo over: ‘Ik heb een mooi leven gehad,
alles gedaan wat ik wilde, het is zoals het is,
en daar veranderen wij niets aan.’

Nu moeten wij verder zonder Wicher, het zal niet makkelijk zijn,
maar zijn altijd positieve manier van leven
zal ons de kracht geven om door te gaan.
‘Ik ga ervoor!’, zei hij altijd, en nu gaan wij ervoor!

In de geest van Wicher zullen wij vanaf a.s. woensdag 9 augustus
18.00 uur vol enthousiasme het levenswerk van Wicher voortzetten.

 

Familie Löhr en medewerkers 

Restaurant Het Koetshuis in Bennekom

 

Vanaf 9 augustus bent u weer van harte welkom. Wij ontvangen u graag zoals we altijd gedaan hebben om daarmee het levenswerk  en de passie van Wicher voort te zetten.

 

 Achter iedere traan van verdriet,
schuilt een glimlach van herinnering

 

 

Vaderdag

Vaderdag
Zet je stoere vader/opa nu in de schijnwerpers en kom bij ons genieten van ons stoere Vaderdag menu met stoere passende wijnen!

Zowel lunch als diner reserveren word aangeraden!

Champagne Jacquesson , Cuvée 740 extra brut
Een champagne met ballen om mee te proosten

Aperitief hapjes
Stoere plank met een verscheidenheid aan charcuterie

Amuse
Oester met Gin en Tonic

Voorgerecht
Ruwe steak tartaar ‘Klassiek’
2015 Serai Bianco, Le Morette, Bardolino, Italië

Tussengerecht
Halve kreeft met mayonaise (wees gewaarschuwd het is een kreeft om te slopen)
2015 Riesling ‘Porphyr’ Wagner Stempel, Rheinhessen, Duitsland, Dubbele Magnum

Hoofdgerecht
Rib Eye om te delen met boeren friet en Bearnaise saus / pepersaus
2007 La Meridiana ‘Rivaia’ Piëmonte, Italië, Magnum

Dessert
Crème brûlee met boerenjongens ijs
2013 Magita, Tokaij, Hongarije

Prijs Menu € 67.50
Inclusief Champagne en passende wijnen € 110,00

Klik hier om te reserveren 

 





facebook icon
twitter icon
facebook icon