nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze speciale arrangementen en leuke informatie? U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven door op de link in de nieuwsbrief te klikken.

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief.



Agenda voorjaar 2018

Zondag 1 en maandag 2 april:  Pasen 

Op beide Paasdagen zijn wij zowel voor de lunch als het diner geopend.

 

Zondag 13 mei: Moederdag

Verwen moeder op deze bijzondere dag met een lunch of diner in Het Koetshuis.

 

Wij serveren u op deze feestdagen een 5 gangenmenu inclusief aperitiefhapjes, amuse en een glas champagne à € 75,00 p.p.

Klik hier om een reservering te plaatsen. 

De December Maand

De December maand zit weer vol met leuke momenten om te delen met de mensen die je lief hebt.
Hier onder een kleine opsomming van de dingen die staan te gebeuren in de maand December. 

Pakjesdag
5 december : Het Koetshuis pakt uit !

Kerst avond 24 December
Begin de kerst dagen met een goede bodem en geniet van een heerlijk 5 gangen diner.

1e en 2e kerstdag

Kerstlunch:
Op beide kerstdagen een prachtig 5 gangen lunch.

Kerstdiner :
Een mooi 6 gangen diner.

Het Koetshuis bij u thuis met de kerst of tijdens de jaarwisseling
Geen boodschappen stress ! geen lange wachtrijen en wachttijden in overvolle winkels.

30 december, voor ons de laatste werkdag van 2017
Deze dag sluiten wij geheel in stijl af. U geniet voor zowel lunch als het diner van ons 7 gangen proeverij.

Meer informatie vind u door hier te klikken. 

Sterrenrestaurants in actie!

STERRENRESTAURANTS IN ACTIE
Boek nu je Sint Maarten Chef’s Table

Dertig Nederlandse sterrenchefs hebben de handen ineengeslagen om een benefietlunch te organiseren voor Sint Maarten. Wij doen ook mee! In Hotel Okura Amsterdam wordt op 1 oktober één grote keuken geplaatst met 30 Chef’s Tables. Jij kunt hierbij zijn en zo helpen aan het herstellen van de schade die orkaan Irma op Sint Maarten heeft aangericht.

Diverse sterrenchefs hebben tijdens de afgelopen 10 edities van het gastronomische evenement Fête de la Cuisine op Sint Maarten gekookt en daardoor het eiland, haar bewoners en hun overzeese horecacollega’s leren kennen. Toen het idee voor een benefiet werd geopperd stroomden de aanmeldingen van sterrenchefs uit het hele land dan ook binnen. Sint Maarten is voor 80 procent afhankelijk van toerisme. Alle restaurants en hotels op het eiland zijn of compleet weggevaagd of dusdanig beschadigd dat het nog maanden kan duren voordat ze weer open kunnen.

De kosten zijn 300 euro per persoon (excl. btw). Hiervoor krijg je een 5-gangen menu incl. wijn, water en koffie. Elke gang wordt gemaakt door een andere chef. Kom met collega’s, teamgenoten of andere (zaken)relaties. Bij 10 personen krijg je een eigen tafel!

Ga nu naar www.sintmaartenchefstable.nl om je tafel te boeken.

 





facebook icon
twitter icon
facebook icon