nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze speciale arrangementen en leuke informatie? U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven door op de link in de nieuwsbrief te klikken.

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief.



Valentijn

Valentijnsaanbieding

Geniet op 14 februari tijdens de lunch en diner
van een 5 gangen Valentijnsdiner
Inclusief een glas Castelnau Rosé Champagne
voor € 65.00 p.p.

Klik hier om te reserveren. 

Doordeweeks Genieten

Nieuw in Het Koetshuis: Doordeweeks Genieten!!

Op dinsdag, woensdag en donderdag lekker even aan de dagelijkse sleur ontsnappen?
Kom dan bij ons genieten en kies zelf 2 gerechten uit de kaart.
2 gerechten € 39.50
Alleen op dinsdag, woensdag en donderdag

Benieuwd naar onze kaart klik hier en neem snel een kijkje!

eekhoorntjesbrood

Taste 4 Life Menu

Taste 4 Life Menu
Op donderdag 8 September j.l. heeft het Taste 4 life galadiner plaatsgevonden in Hotel Okura te Amsterdam.
De opbrengst van dit gala gaat in zijn geheel naar onderzoek voor speekselklierkanker. Het is ons gelukt om samen met 2 speekselklierkankerpatiënten en de Alliance Gastronomique voldoende geld bijeen te krijgen voor 2 jaar onderzoek naar deze bijzondere kankersoort. U zult begrijpen dat 2 jaar onderzoek nog niet voldoende zal zijn om ‘het medicijn’ tegen speekselklierkanker te vinden.

Daarom serveren wij vanaf 10-09-2016 t/m 09-10-2016 een speciaal ”Taste4life” menu in Het Koetshuis: een speciaal samengesteld 5 gangen menu dat garant zal staan voor een bijzondere culinaire avond. Om meerdere jaren onderzoek te kunnen verwezenlijken zullen wij per geserveerd menu € 5.00 overmaken naar het Radboud Oncologie Fonds t.b.v. onderzoek naar speekselklierkanker.

Taste4life menu 5 gangen met aperitiefhapjes en Amuse € 77.50
(hiervan word € 5.00 p.p. door ons overgemaakt naar onderzoek voor speekselklierkanker)

Kalf
Tartaar van kalf met kwartelei, krokante filo met oude kaas en Amsterdamse ui

Griet 
Gegrilde griet met polenta, witlofsalade paddenstoelen en een saus van eekhoorntjesbrood

Coquille & Langoustine
Coquille met pompoen, hazelnoot en Beurre Noisette
Langoustine met koffie en schuim van schaaldieren

Hert
Hertenrug met knolselderij, kroketjes van paddenstoelen en een jus van stoofpeertjes

Mango
Tropisch dessert van mango, passievrucht, kokos en zwarte kardemon

foto-taste4life

 

 





facebook icon
twitter icon
facebook icon