Meet our team Danny

Danny Löhr (27)

Graag stellen wij Danny Löhr aan u voor, de duizendpoot van Het Koetshuis. Wat is zijn grootste passie? Wat houd hem gemotiveerd? Alvast een kijkje in de toekomst? U leest het allemaal in dit interview

Is het altijd al jouw plan geweest om in de Horeca te werken?
Nee eigenlijk niet, doordat ik samen met mijn zusje Marieke en mijn ouders altijd boven het restaurant heb gewoond zei ik altijd “Daar begin ik niet aan, mijn ouders moeten veel te hard werken en dat is niks voor mij!” Dit veranderde nadat ik mijn sport opleiding had afgerond en een aantal bijbaantjes had gehad. Op een dag was er  iemand ziek is waardoor ik mocht helpen in het Restaurant. Toen ben ook ik besmet geraakt met het horeca virus.

Waar ben jijzelf het meest trots op in Het Koetshuis?
Ik vind het enorm gaaf om het geen wat mijn ouders samen hebben opgebouwd te mogen voortzetten en te zorgen dat het restaurant nog heel lang zal voortbestaan.

Wat is jouw verdere passie wat betreft de Horeca?
Momenteel ben ik bezig met een opleiding wijn, afgelopen jaar heb ik hiervoor al een aantal deeltoetsen succesvol afgerond. Nu volgt nog het laatste onderdeel. Wijn is mijn grootste passie, ik vind het een enorm mooi product en ik denk dat er niets zo divers is als wijn. Je hebt steeds te maken met andere oogstjaren, weersomstandigheden nieuwe technieken en allerlei andere interessante zaken.

Wat houd jou gemotiveerd?
Naast de drukke werkweek sport ik vaak. 4/5 dagen in de week fietsen& hardlopen. Motorcross is al jaren mijn grootste hobby. Het sporten helpt mij bij veel dingen, vooral bij het relativeren en nadenken over dingen die anders kunnen om het totaal plaatje van Het Koetshuis te blijven verbeteren. Wij zeggen ook altijd: Een ster behouden is streven naar 2. Dat lukt ons tot nu toe heel goed. Al 20 jaar zijn we in het bezit van een Michelin ster.


Hoe zie jij jezelf met Het Koetshuis over 5jaar?
Over 5 jaar zie ik Het Koetshuis nog net zo succesvol als nu. Zelf zou ik te zijner tijd nog meer totaal beleving willen creëren met onder andere  overnachtings mogelijkheden. Ik zie hier een mooie uitdaging in voor de toekomst.

Plaats een reactie

DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS

DOOR | accelerating your business

facebook icon
twitter icon
facebook icon