MEET OUR TEAM TIM VAN DER LINDE


Vandaag stellen wij Tim van der Linde (23) aan u voor! Het koetshuis team is 

sinds kort nog een Tim rijker! Waarom komt Tim bij ons werken? 

Wat heeft hij voor een opleiding gedaan en hoe ziet hij zichzelf in de toekomst bij Het Koetshuis? 

U leest het allemaal in zijn interview hieronder.

Waarom ben je bij Het Koetshuis komen werken?

Ik heb Danny ontmoet op de sommeliers opleiding. 

Ook ben ik een aantal keren gaan eten in Het Koetshuis. Het restaurant sprak mij toen al erg aan.

Werken bij Het Koetshuis zie ik als een mooie persoonlijke stap omhoog. Ik krijg hier volledig de 

kans om mezelf  verder te ontwikkelen. 

Wat is jouw manier van werken in de Horeca?

Ik ben erg enthousiast en gepassioneerd over mijn werk, dit probeer ik uit te stralen naar de

gasten. Ik vind het ook erg interessant om de details van de gerechten uit de keuken te horen, 

dit kan ik dan weer op mijn eigen manier aan de gast vertellen. 

Wat vind jij het interessantst binnen Het Koetshuis?

Het interessantst binnen Het Koetshuis vind ik om iedere dag opnieuw weer te zien hoe het team de avond 

organiseert! Hier kan ik veel van leren en kennis in opdoen. Tevens hebben wij een fantastische wijnkaart,

wat een genot is om mee te werken.

Wat zijn jouw horeca ervaringen?

Voordat ik bij Het Koetshuis ben begonnen heb ik 6,5 jaar bij Restaurant Tante Blanche in Brummen gewerkt!

 Ik ben hier begonnen als afwasser en doorgegroeid tot het aansturen van het bedieningsteam!

Waarin wil je jezelf verder ontwikkelen? 

Ik zou zelf nog verder mijn wijnkennis willen ontwikkelen! Hier kan ik vooral veel aan werken in Het Koetshuis.

Wij wensen Tim heel veel succes en wij hebben alle vertrouwen in een leuke, leerzame en succesvolle samenwerking!

Plaats een reactie

DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS

DOOR | accelerating your business

facebook icon
twitter icon
facebook icon