Meet our team Tim

Tim Westerling  (49)

Vandaag stellen wij graag onze gastheer Tim Westerling aan u voor. Precies 25 jaar geleden is hij begonnen met werken bij Het Koetshuis. U kunt dus wel zeggen dat zijn passie en liefde voor Het Koetshuis groot is. Heeft hij altijd al in de Horeca willen werken? Wat houdt hem gemotiveerd? En waar zitzijn echte passie in de Horeca? U leest het allemaal in dit interview.

Wat wilde je vroeger worden? Komt dit overeen met wat je nu doet? 
Ik ben er al vroeg achter gekomen dat ik mensen en gasten graag in de watten leg. Het iedereen naar zijn of haar wens maken, met mooie gerechten en fijne wijnen, zit in mijn bloed. Ik heb dan ook aan de Vakschool in Arnhem gestudeerd.

Hoe ben je bij Het Koetshuis terecht gekomen? 
Het Koetshuis was mijn derde leerbedrijf en in maart 1994 ben ik hier in vaste dienst gekomen. 

Wat is volgens jou in Het Koetshuis de beste verandering geweest? 
De verbouwing in 1999, Het Koetshuis heeft hierdoor veel meer mogelijkheden gekregen. Er rust een prachtige uitstraling over het restaurant en het is een praktische werkruimte geworden.

Wat houdt jou het meest gedreven?  
Iedere dag zorgen dat de gasten met een voldaan gevoel naar huis keren, mogen werken met producten die vol zorg en aandacht zijn bereid en prachtige begeleidende wijnen serveren. Dit zijn voor mij de belangrijkste ingrediƫnten die mij gedreven houden.

Wat is voor jou het belangrijkste wat je over de afgelopen jaren hebt geleerd? 
In jezelf blijven geloven en kwaliteit blijven leveren. Dat in combinatie met goed gastheerschap zorgt voor groot succes waardoor de gasten vaak naar ons restaurant zullen terugkeren.

Speciaal om dit met u en Tim te vieren serveren wij een Tim jubileum menu! 5 gangen inclusief Champagne.
Het menu zal bestaan uit Tim zijn favorieten gerechten en bijpassende wijnen. Klik hier om het menu te bekijken!

Plaats een reactie

DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS

DOOR | accelerating your business

facebook icon
twitter icon
facebook icon