MEET OUR TEAM JURRE KLEIN BLEUMINK


Vandaag stellen wij onze nieuwe medewerker Jurre (21) aan u voor! Jurre is werkzaam in onze keuken.

Hoe is hij bij ons komen werken? Welke opleiding(en) heeft hij gedaan?  En hoe ziet hij zichzelf in de toekomst? U leest het allemaal in dit interview.

Hoe ben je in Het Koetshuis terecht gekomen?

Ik kreeg advies van een klasgenoot van mij die al bij Het Koetshuis werkt. Het leek mij een erg leuk en interessant bedrijf, waar ik veel kan leren als leerling-kok. 

Werken op Michelinster niveau was voor mij een extra mooie uitdaging. 

Welke opleiding(en) heb je gevolgd?

Ik ben begonnen met de koks opleiding op Vakschool Wageningen niveau 3, deze heb ik afgerond. 

Momenteel zit ik in mijn examenjaar van dezelfde opleiding, niveau 4. 

Heb je altijd al in de keuken willen werken?

Nee eigenlijk niet, eerst wilde ik altijd bakker worden maar daarvan vond ik de werktijden niet fijn. 

Uiteindelijk heb ik besloten om verder te gaan in de keuken. 

Dit is een betere keuze is geweest. 

Ik vind het erg leuk om te doen en heb het hier in Het Koetshuis enorm naar mijn zin.  

Wat vind je het leukste in de keuken om te doen?

Het werken in team verband vind ik heel leuk en prettig. 

Samen mooie gerechten creĆ«ren, en dit te mogen bereiden voor onze gasten is super fijn om te doen 

Na een drukke avond ga ik dan met een voldaan gevoel naar huis. Tevreden gasten, daar doen we het voor! 

Wat is je toekomst droom? 

Ik wil in de toekomst heel graag op dit niveau blijven koken.

Mijn doel is om eerst souschef, en daarna chef te worden. 

En ooit hoop ik later mijn eigen restaurant te kunnen openen.

Plaats een reactie

DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS

DOOR | accelerating your business

facebook icon
twitter icon
facebook icon