Onze Menu’s

Beste fijnproever,

Welkom in de bossen van Bennekom, welkom in Het Koetshuis.
Wat leuk om u te mogen ontvangen als onze gast.

Ons keukenteam kookt voor u met respect voor onze producten, met liefde en creativiteit. Wij hebben deze kaart voor u samengesteld, geïnspireerd door wat dit seizoen u en ons te bieden heeft.

Vandaag werkt het team aan een bijzonder culinaire beleving voor u!
Proef, ervaar en geniet zo vaak u kunt.

Danny Löhr en Tom Lamers
Team Het Koetshuis

Menu

Menu Beleving
Al het moois wat Het Koetshuis u te bieden heeft, hebben wij samengebracht in ons Belevingsmenu.
5 gangen Menu Beleving € 95.-
6 gangen Menu Beleving € 125.-

Proeverijlunchmenu
Proeverijmenu iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur
7 gangen menu € 79.50
(uitzondering op feestdagen)

Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 7.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 10,-

Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 5 gram € 15,-

Vanaf 6 personen verzoeken wij u te kiezen voor één gezamenlijk menu. Vanzelfsprekend houden wij
rekening met eventuele wensen of diëten. Heeft u een allergie? Meld het ons alstublieft.

Menu Beleving

Vitello Tonato 2.0
Vitello Tonato Koesthuis-stijl

*Sliptong & Kreeft
Sliptong met Canadese kreeft, groene asperge, sinaasappel en luchtige saus van kreeft

Zeeduivel
Rode biet, zolderspek en saus beurre rouge

Zwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met lavas, Alkmaarse gort en saus
van lavas en rode wijn

Reebok
Rosé gebraden reebokfilet met five spices, hachee van ui en jus van kriek en ree

Signatuurgerecht : Ganzenlever
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde brioche en noten
en schuim van ganzenlever

Kersen
Parel van kersen en witte chocolade, boterbabbelaar en een sorbet van kersen

Menu Beleving 5 gangen €95.-
Menu Beleving 6 gangen € 125,-
*vervalt bij Menu Beleving 5 gangen

Menu beleving 7 gangen €145.-
Incl. Signatuurgerecht Ganzenlever

Kaas in plaats van dessert € 7.50 supplement
Kaas extra € 18.50

Zin in een mooi glas wijn?
Ga samen met een van onze sommeliers opzoek naar de wijn die perfect bij u past
om uw bezoek compleet te maken.

Menu Beleving Vegatarisch

Komkommer
Roloux van komkommer met geitenkaas en bieslook en een crème van miso

Minestrone
Tubettie pasta, gemarineerde cherrytomaat, groene olijf en een bouillon van tomaat

Aubergine
Gepofte aubergine met paddenstoelen, Parmezaanse kaas en een nage van bospaddenstoelen

*Bospeen
Gepofte bospeen met een crumble van pinda en een saus van bospeen en sushiazijn

Biet
Wellington van gerookte biet, Yante en Beurre Rouge

Kersen
Parel van kersen en witte chocolade, boterbabbelaar en een sorbet van kersen

Menu Beleving Vegatarisch 5 gangen € 85.-
Menu Beleving Vegatarisch 6 gangen € 95,-
*vervalt bij Menu Beleving Vegatarisch 5 gangen

Kaas in plaats van dessert € 7.50 supplement
Kaas extra € 18.50
Kaas & Wijn feest €40.00

Zin in een mooi glas wijn?
Ga samen met een van onze sommeliers opzoek naar de wijn die perfect bij u past
om uw bezoek compleet te maken.

Gerechten

Coquilles en Noordzeekrab
Gemarineerde coquilles met salade van Noordzeekrab, doperwten en een vinaigrette van krab

Vitello Tonnato 2.0
Vitello Tonnato Koetshuis-stijl

Tartaar ‘Rossini’
Tartaar van Simmentaler rund met een bonbon van ganzenlever, madera en truffel

Sliptong & Kreeft
Sliptong met Canadese kreeft, groene asperge, sinaasappel en luchtige saus van kreeft

Rode mul
Rode mul met paella, venkel en “salsa de pescado”

Zeeduivel
In zolderspek gebakken zeeduivel met rode biet en sauce beurre rouge

Zwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met lavas, Alkmaarse gort en saus van lavas en rode wijn

Kwartel
Rouleau van kwartel met pinda’s, bout en gado gado saus

Reebok
Rosé gebraden reebokfilet met five spices, hachee van ui, en jus van kriek en ree

Tournedos
Ierse tournedos met merg, ganzenlever en jus van rode wijn

Vegetarische Gerechten

Voorgerechten / tussengerechten

Komkommer
Rouleau van komkommer met geitenkaas en bieslook en een crème van miso

Minestrone
Tubetti pasta, gemarineerde cherrytomaat, groene olijf en een bouillon van tomaat

Specialiteit van de chef
Romige crème soep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft

Aubergine
Gepofte aubergine met paddenstoelen, Parmezaanse kaas en een nage van bospaddenstoelen

 

Hoofdgerechten

Bospeen
Gepofte bospeen met een crumble van pinda en een saus van bospeen en sushi-azijn

Biet
Wellington van gerookte biet, Yante Ayran-yoghurtcrème en Beurre Rouge

Nagerechten

Kaas
Een keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen

Bosbes
Verrassing van bosbessen met een soep van rood fruit

Kersen
Parel van kersen en witte chocolade, boterbabbelaar en een sorbet van
kersen

Ganzenlever
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde brioche en noten, en schuim
van ganzenlever

Gewoon lekker
Warme Madeleines (3 st) met geslagen vanilleroom
en chocolade


Neem gerust contact met ons op

tel:+31 (0)318 41 73 70