Onze Menu’s
Beste fijnproever,
Welkom in de bossen van Bennekom, welkom in Het Koetshuis.
Wat leuk om u te mogen ontvangen als onze gast.
Ons keukenteam kookt voor u met respect voor onze producten, met liefde en creativiteit. Wij hebben deze kaart voor u samengesteld, geïnspireerd door wat dit seizoen u en ons te bieden heeft.
Vandaag werkt het team aan een bijzonder culinaire beleving voor u!
Proef, ervaar en geniet zo vaak u kunt.
Danny Löhr en Tom Lamers
Team Het Koetshuis
Menu
Menu Beleving
Al het moois wat Het Koetshuis u te bieden heeft, hebben wij samengebracht in ons Belevingsmenu.
5 gangen Menu Beleving € 105.-
6 gangen Menu Beleving € 130.-
7 gangen Menu Beleving € 150.-
Menu Du Mois
Geniet van ons 4-gangenmenu, beschikbaar voor het diner op zowel woensdag als donderdag, en voor de lunch op donderdag en vrijdag.
4 gangen Menu Du Mois € 85.-
Proeverijlunchmenu
Proeverijmenu iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur
6 gangen menu € 99.50
(uitzondering op feestdagen)
Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50
Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-
Zin in een mooi glas wijn?
Ga samen met een van onze sommeliers opzoek naar de wijn
die perfect bij u past om uw bezoek compleet te maken.
Vanaf 6 personen verzoeken wij u te kiezen voor één gezamenlijk menu. Vanzelfsprekend houden wij
rekening met eventuele wensen of diëten. Heeft u een allergie? Meld het ons alstublieft.
Menu Beleving
Knolselderij
Marbré van knolselderij en nori, crème van truffel en oosterse dressing van knolselderij
Paling
“Paling in het groen” op onze wijze met asperge en gel van limoen
Schol
Rouleau van schol, macadamianoot, spinazie en mierikswortel
Heilbot
Heilbot zacht gegaard in citrusboter, krachtige bouillon van champignon, droge worst en
kruidnagel
Zwezerik
Kalfszwezerik krokant gebakken met Comté, walnootpesto en jus van rode wijn
Lam
Gebraden rugfilet van Veluws lam, krokante ragout van lam, Hollandse asperge,
en jus van lam en lapsang souchong
Rabarber en Tonka
Verleiding van rabarber en tonkabonen
Menu Beleving 5 gangen € 105.00
Knolselderij/Schol/Heilbot/Lam/Rabarber
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Knolselderij/Schol/Heilbot/Zwezerik/Lam/Rabarber
Menu Beleving 7 gangen € 150.00
Knolselderij/Paling/Schol/Heilbot/Zwezerik/Lam/Rabarber
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 8.50
Menu Beleving Vegetarisch
Asperge
Caprese van Hollandse asperges, tomaten, basilicum en mozzarella
Knolselderij
Marbré van knolselderij en nori, crème van truffel en oosterse dressing van knolselderij
Raapstelen
Romige crème van raapstelen en macadamianoot en spinazie
Pompoen
Gyoza gevuld met Thaise compote van pompoen met yuzu en vinaigrette van “VOC”-kruiden
Morille en Asperge
Romige risotto van morille, gepocheerde eidooier, Hollandse asperge en verse truffel
Voorjaarsgroente
Tartelette gevuld met asperge en doperwt
Rabarber en Tonka
Verleiding van rabarber en tonkabonen
Menu Beleving 5 gangen € 105.00
Asperge/Pompoen/Morille/Voorjaarsgroente/Rabarber
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Asperge/Raapstelen/Pompoen/Morille/Voorjaarsgroente/Rabarber
Menu beleving 7 gangen € 150.00
Asperge/Knolselderij/Raapstelen/Pompoen/Morille/
Voorjaarsgroente/Rabarber
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 8.50
Menu Du Mois
Bites
-Radijs-
-Biet-
-Gele curry-
-Kerrie-
Amuse
-Sauerkraut-
Paprika
Tartaar van gedroogde paprika, gebrande mais, avocado en krokante tortilla
Tarbot
Gegrilde tarbot met kastanje, nashi-peer en Mornay saus van emmentaler en truffel
Black Angus
Dunne lende van black angus, gepofte ui en een jus van rode port
Bloedsinasappel
Verleiding van bloedsinasappel met roomijs van citroengras
Menu Du Mois
Geniet van ons 4-gangenmenu, beschikbaar voor het diner op zowel woensdag als donderdag, en voor de lunch op donderdag en vrijdag.
4 gangen Menu Du Mois € 85.-
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement
Per glas € 15.50 / half glas € 8.50
Gerechten
Langoustine
Geplette en gebakken langoustine, baerii kaviaar, lardo di colonnata en tijgermelk
€ 65.00
Ganzenlever
Crème brulée van ganzenlever met sorbet van groene appel en ijskoud appelsap
€35.-
Krab & Kalf
Frisse salade van krab en kalf, avocado en crème van oester
€ 32.50
Paling
“Paling in het groen” op onze wijze met asperge en gel van limoen
€ 29.50
Sliptong & Kreeft *signatuur van de chef
Sliptong met kreeft, Hollandse asperge, gel van sinaasappel en luchtige saus van kreeft
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50
Heilbot
Heilbot zacht gegaard in citrusboter, krachtige bouillon van champignon, droge worst en kruidnagel
€ 29.50 hoofgerecht € 42.50
Schol
Rouleau van schol, macadamianoot, spinazie en mierikswortel
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50
Zwezerik
Kalfszwezerik krokant gebakken met Comté, walnootpesto en jus van rode wijn
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50
Poussin
Borstfilet van Belgisch piepkuiken met gepofte zoete ui, crème van champignons
en jus van geroosterde kippenvleugels
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50
Lam
Gebraden rugfilet van Veluws lam, krokante ragout van lam, Hollandse asperge,
en jus van lam en lapsang souchong
€ 45.00
Vegetarische Gerechten
Voorgerechten / tussengerechten
Knolselderij
Marbré van knolselderij en nori, crème van truffel en oosterse dressing van
knolselderij
€ 29.50
Asperge
Caprese van Hollandse asperges, tomaten, basilicum en mozzarella
€ 29.50
Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€ 18.50