Onze Menu’s

Beste fijnproever,

Welkom in de bossen van Bennekom, welkom in Het Koetshuis.
Wat leuk om u te mogen ontvangen als onze gast.

Ons keukenteam kookt voor u met respect voor onze producten, met liefde en creativiteit. Wij hebben deze kaart voor u samengesteld, geïnspireerd door wat dit seizoen u en ons te bieden heeft.

Vandaag werkt het team aan een bijzonder culinaire beleving voor u!
Proef, ervaar en geniet zo vaak u kunt.

Danny Löhr en Tom Lamers
Team Het Koetshuis

Menu

Menu Beleving €125,-
Al het moois wat Het Koetshuis u te bieden heeft, hebben wij samengebracht in ons Belevingsmenu.

Verrassingsmenu’s:
4 gangen € 74.50
5 gangen € 84.50
6 gangen € 94.50

Proeverijlunchmenu
Proeverijmenu iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur
7 gangen menu € 69.50
(uitzondering op feestdagen)

Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 7.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 10,-

Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 5 gram € 15,-

Vanaf 6 personen verzoeken wij u te kiezen voor één gezamenlijk menu. Vanzelfsprekend houden wij
rekening met eventuele wensen of diëten. Heeft u een allergie? Meld het ons alstublieft.

Menu Beleving

Amuses
– Shoarma –
– Schorseneren –
– Maïs –
– Bloody Mary –

Langoustine
Gebakken langoustine met ham van wildzwijn, aardpeer en BBQ-sla

Wilde zeebaars
Op de huid gebakken wilde zeebaars, scheermes,
knolselderij in beurre noisette en saus van verjus

Sliptong & Kreeft
Sliptong met Canadese kreeft, sinaasappel, zoete aardappel en
luchtige saus van kreeft

Fazant
Rouleaux van fazant, crème van kweepeer, bloedworst en romige saus van eekhoorntjesbrood

Hert
Gebraden hertenrugfilet met roodlof, peterseliewortel en jus van specerijen

Valrhona manjari
Cremeux van “valrhona manjari” met een roomijs van pistache en pruim

Menu Beleving € 125,-

Gerechten

Hamachi
Hamachi gelakt met zwarte peper, ingelegde rettich, miso en een crème van dashi

Langoustine
Gebakken langoustine met ham van wildzwijn, aardpeer en BBQ-sla

Wilde eend
Terrine van wilde eend met een salade van rode biet

Tarbot
Gegrilde tarbot met luchtige mousseline van La Ratte aardappel, IJsselmeerpaling en een saus van zuurkool

Sliptong & Kreeft
Sliptong met Canadese kreeft, sinaasappel, zoete aardappel en luchtige saus van kreeft

Zwezerik
Krokant gebakken zwezerik met citroengras, broccoli en curry van pompoen en linzen

Wilde zeebaars
Op de huid gebakken wilde zeebaars, scheermes, knolselderij in beurre noisette en saus van verjus

Fazant
Rouleaux van fazant, crème van kweepeer, bloedworst en romige saus van eekhoorntjesbrood

Hert
Gebraden hertenrugfilet met witlof, peterseliewortel en jus van specerijen

Tournedos
Ierse tournedos met merg, ganzenlever en jus van rode wijn

Vegetarische Gerechten

Aardpeer
Salade van aardpeer, BBQ kropsla en vinaigrette van aardpeer en sambai

Oerbiet
Diverse bereidingen van rode oerbiet, appel en verse tuinkruiden

Specialiteit van de chef
Romige crème soep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft

La ratte
Luchtige mousseline van “La ratte” aardappel, dille en een romige saus van zuurkool

Pompoen en Linzen
Spicy curry van pompoen en linzen du pupy, broccoli en bosui

Rodekool
Taartje van rodekool met blauwe kaas, witlof, toffee van peterseliewortel en saus van versjus

Nagerechten

Kaas
Een keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen

Banaan en Kokos
Diverse bereidingen van banaan en kokos

Valrhona manjari
Cremeux van “valrhona manjari” met een roomijs van pistache en pruim

Crêpe Suzette
De klassieker zoals het hoort!

Gewoon lekker
Warme Madeleine (3 st) geslagen vanille room en chocolade


Neem gerust contact met ons op

tel:+31 (0)318 41 73 70