Onze Menu’s

Beste fijnproever,

Welkom in de bossen van Bennekom, welkom in Het Koetshuis.
Wat leuk om u te mogen ontvangen als onze gast.

Ons keukenteam kookt voor u met respect voor onze producten, met liefde en creativiteit. Wij hebben deze kaart voor u samengesteld, geïnspireerd door wat dit seizoen u en ons te bieden heeft.

Vandaag werkt het team aan een bijzonder culinaire beleving voor u!
Proef, ervaar en geniet zo vaak u kunt.

Danny Löhr en Tom Lamers
Team Het Koetshuis

Menu

Menu Beleving
Al het moois wat Het Koetshuis u te bieden heeft, hebben wij samengebracht in ons Belevingsmenu.
5 gangen Menu Beleving € 95.-
6 gangen Menu Beleving € 125.-

Proeverijlunchmenu
Proeverijmenu iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur
7 gangen menu € 79.50
(uitzondering op feestdagen)

Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 7.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 10,-

Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 5 gram € 15,-

Vanaf 6 personen verzoeken wij u te kiezen voor één gezamenlijk menu. Vanzelfsprekend houden wij
rekening met eventuele wensen of diëten. Heeft u een allergie? Meld het ons alstublieft.

Menu Beleving

Forel
Forel met Hollandse asperge, dille, mousse van asperge en gerookte paling

Roodbaars
Op de huid gebakken roodbaars met paella, venkel en “salsa de pescado”

* Sliptong & Kreeft
Sliptong met Canadese kreeft, groene asperge, sinaasappel en luchtige saus van kreeft

Zwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met koolrabi, Hollandse asperge en saus van morilles

Lam
Rosé gebraden lamsrugfilet met artisjok, romesco saus, prei en jus van lam

Ganzenlever
Warme marbré van ganzenlever, wildzwijnham en Taleggio
Signatuurgerecht ter uitbreiding €19.50

Aardbei
Verrassende smaken van het Zomerkoninkje en rabarber

Menu Beleving 5 gangen €95.-
Menu Beleving 6 gangen € 125,-
*vervalt bij Menu Beleving 5 gangen

Kaas in plaats van dessert € 7.50 supplement
Kaas extra € 18.50

Zin in een mooi glas wijn?
Ga samen met een van onze sommeliers opzoek naar de wijn die perfect bij u past
om uw bezoek compleet te maken.

Menu Beleving Vegatarisch

Doperwt
Salade van doperwt en couscous en gebrande ui

Specialiteit van de chef
Romige crème soep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft

Aubergine
Krokante aubergine, pompoen en saus van venkel en groene curry

*Hollandse asperge
Gnocchi van daslook en pecorino, cantharellen, Hollandse asperge en saus van witte wijn en daslook

Morilles
Tortellini van morilles, witte bonen, artisjok en morillesaus

Aardbei
Verrassende smaken van het Zomerkoninkje en rabarber

Menu Beleving Vegatarisch 5 gangen € 85.-
Menu Beleving Vegatarisch 6 gangen € 95,-
*vervalt bij Menu Beleving Vegatarisch 5 gangen

Kaas in plaats van dessert € 7.50 supplement
Kaas extra € 18.50

Zin in een mooi glas wijn?
Ga samen met een van onze sommeliers opzoek naar de wijn die perfect bij u past
om uw bezoek compleet te maken.

Gerechten

Forel
Forel met Hollandse asperge, dille, mousse van asperge en gerookte paling

Coquilles en Noordzeekrab
Gemarineerde coquilles met salade van Noordzeekrab, doperwten en een vinaigrette van krab

Tartaar ‘Rossini’
Tartaar van Simmentaler rund met een bonbon van ganzenlever, madera en truffel

Coquille
Gebakken coquille met geglaceerde schorseneer, peer en jus van kippevleugels
en witte port

Sliptong & Kreeft
Sliptong met Canadese kreeft, groene asperge, sinaasappel en
luchtige saus van kreeft

Roodbaars
Op de huid gebakken roodbaars met paella, venkel en
“salsa de pescado”

Tarbot
Gegrilde tarbot met salade van gepofte ui en spitskool en een
saus van ui en sherry

Zwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met koolrabi, Hollandse asperge en
saus van morille

Piepkuiken
Gebraden piepkuiken met crème van pistache, cantharellen en
jus van kippenvleugels

Lam
Rosé gebraden lamsrugfilet met artisjok, romesco saus, prei en jus van lam

Tournedos
Ierse tournedos met merg, Hollandse asperge, ganzenlever en jus van rode wijn

Vegetarische Gerechten

Voorgerechten / tussengerechten

Hollandse asperge
Mousse van Hollandse asperges met dille en vinaigrette van karnemelk

Doperwt
Salade van doperwt en couscous en gebrande ui

Specialiteit van de chef
Romige crème soep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft

Aubergine
Krokante aubergine, pompoen en saus van venkel en groene curry

 

Hoofdgerechten

Hollandse asperge
Gnocchi van daslook en pecorino, cantharellen, Hollandse asperge en saus van witte wijn en daslook

Morilles
Tortellini van morilles, witte bonen, artisjok en morillesaus

Nagerechten

Kaas
Een keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen

Aardbei & Rabarber
Verrassende smaken van het Zomerkoninkje
en rabarber

Pêche melba
De klassieker op de wijze van Het Koetshuis

Broodpudding
Warme marbré van ganzenlever, wildzwijnham
en Taleggio

Gewoon lekker
Warme Madeleines (3 st) met geslagen vanilleroom
en chocolade


Neem gerust contact met ons op

tel:+31 (0)318 41 73 70