Nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze speciale arrangementen en leuke informatie? U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven door op de link in de nieuwsbrief te klikken.

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief.



December

De maand December staat altijd in het teken van veel feestelijke momenten. Sinterklaas, Kerstavond, Kerstdagen & de jaarwisseling!
Reden genoeg om een heerlijk moment te beleven bij ons in Het Koetshuis!
Hier onder de gehele planning voor de December maand

Sinterklaas
4, 5 & 6 December serveren wij een speciaal surprisemenu
5 gangen inclusief Champagne € 75.00

Kerst avond 24 December
De boodschappen in huis, de voorbereidingen voor het komende kerstdiner zijn klaar en dan tijd voor je zelf! Kom en geniet van een mooie kerstavond!
5 gangen € 92.50

1e & 2e kerstdag
Op beide kerstdagen bent u van harte welkom in ons sfeervolle geheel in kerstsfeer omgetoverde restaurant voor een heerlijke lunch of diner.

Ontvangst lunch 12:00 uur.
5 gangen kerstlunch menu € 92.50

Ontvangst kerstdiner 19:00 uur.
6 gangen kerstdiner menu € 107.50

Klik hier voor het menu van de kerstdagen.

Zondag 29 December voor ons de laatste werkdag van 2019
Deze dag sluiten wij geheel in stijl af. U geniet voor zowel lunch als diner van ons 7 gangen proeverij menu à € 57.50
Een mooi feestje om dit culinaire jaar mee af te sluiten!

Voor alle bovengenoemde lunches en diners is vooraf reserveren gewenst
Dit kan via info@hetkoetshuis.nl of u belt 0318-417370
U kunt ook direct een reservering maken door hier te klikken.

Wijn Spijs Diner

Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij een wijn spijs diner, Donderdag 31 Oktober zhullen we aftrappen met het thema Duitse wijnen!
Hier vindt u de invulling van het men
u, de wijnen blijven een verrassing!
Wil jij meer leren over wijn-spijs, vinificatie, wijnlanden/ gebieden en zin in een gezellige avond genieten?
Reserveren kan door hier te klikken. 

MEET OUR TEAM LUUK

Luuk van Ingen (20)

Vandaag stellen wij graag onze nieuwe leerlingkok Luuk aan u voor! Luuk is nog maar net bij ons begonnen, dus tijd om te laten zien wie hij is, wat hij precies in Het Koetshuis doet en wat zijn doelen zijn voor de toekomst. U leest het allemaal in dit interview.

Waarom wilde je bij Het Koetshuis komen werken?

Een oud collega van mij heeft hier  gewerkt.  Ik heb altijd goede verhalen gehoord en ik vind het zelf een mooi bedrijf waar ik mezelf denk ik goed kan ontwikkelen.

Heb je altijd al in de keuken willen werken?

Ja, ik wilde al vanaf mijn 10e kok worden. 

Wat hoop je te leren als kok in Het Koetshuis?

Ik hoop uiteindelijk volledig chef te partie te  zijn en alles wat er te leren valt geleerd te hebben en goed uit  te kunnen voeren.

Wat vind je het leukst om te doen in de keuken?

Entremetier, a la minute koken vind ik het leukste.  

Hoe zie jij jezelf in de toekomst, wat zijn de doelen die je wilt bereiken?

Ik zie mezelf vooral op dit niveau werken in de toekomst, het liefste op een nog hoger niveau. Mijn uiteindelijke doel is om sous chef of chef te worden van een sterrenrestaurant.

Wij wensen Luuk heel veel succes en hopen op een mooie, fijne en succesvolle samenwerking!





facebook icon
twitter icon
facebook icon