Nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze speciale arrangementen en leuke informatie? U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven door op de link in de nieuwsbrief te klikken.

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief.



MEET OUR TEAM TIM VAN DER LINDE


Vandaag stellen wij Tim van der Linde (23) aan u voor! Het koetshuis team is 

sinds kort nog een Tim rijker! Waarom komt Tim bij ons werken? 

Wat heeft hij voor een opleiding gedaan en hoe ziet hij zichzelf in de toekomst bij Het Koetshuis? 

U leest het allemaal in zijn interview hieronder.

Waarom ben je bij Het Koetshuis komen werken?

Ik heb Danny ontmoet op de sommeliers opleiding. 

Ook ben ik een aantal keren gaan eten in Het Koetshuis. Het restaurant sprak mij toen al erg aan.

Werken bij Het Koetshuis zie ik als een mooie persoonlijke stap omhoog. Ik krijg hier volledig de 

kans om mezelf  verder te ontwikkelen. 

Wat is jouw manier van werken in de Horeca?

Ik ben erg enthousiast en gepassioneerd over mijn werk, dit probeer ik uit te stralen naar de

gasten. Ik vind het ook erg interessant om de details van de gerechten uit de keuken te horen, 

dit kan ik dan weer op mijn eigen manier aan de gast vertellen. 

Wat vind jij het interessantst binnen Het Koetshuis?

Het interessantst binnen Het Koetshuis vind ik om iedere dag opnieuw weer te zien hoe het team de avond 

organiseert! Hier kan ik veel van leren en kennis in opdoen. Tevens hebben wij een fantastische wijnkaart,

wat een genot is om mee te werken.

Wat zijn jouw horeca ervaringen?

Voordat ik bij Het Koetshuis ben begonnen heb ik 6,5 jaar bij Restaurant Tante Blanche in Brummen gewerkt!

 Ik ben hier begonnen als afwasser en doorgegroeid tot het aansturen van het bedieningsteam!

Waarin wil je jezelf verder ontwikkelen? 

Ik zou zelf nog verder mijn wijnkennis willen ontwikkelen! Hier kan ik vooral veel aan werken in Het Koetshuis.

Wij wensen Tim heel veel succes en wij hebben alle vertrouwen in een leuke, leerzame en succesvolle samenwerking!

Meet our team Hidde

Vandaag stellen wij onze nieuwe werknemer Hidde de Graaf (20) aan u voor! Hidde is een gedreven ‘assistent sommelier’ die zijn aandacht samen met Danny vooral op de wijnen zal gaan richte. Omdat Hidde pas net bij ons werkt hebben wij veel interessante vragen voor hem. U leest alles over zijn werkervaring, opleidingen en zijn blik voor de toekomst in dit interview.

Hoe lang ben je al werkzaam in de Horeca?

Ik werk al 5 jaar in de horeca. Ik ben op mijn 15e begonnen met afwassen in een restaurant.

Welke opleiding(en) heb je gevolgd?

Ik heb de MBO Niveau 4 opleiding Leidinggevende bediening gevolgd op het Landstede in Zwolle. Momenteel ben ik bezig met mijn vinologen opleiding.

Waarom spreekt Het Koetshuis jou aan?

Het spreekt mij vooral aan dat Het Koetshuis niet zomaar een restaurant is maar een echt familiebedrijf. Je merkt al snel dat dit familiebedrijf heel veel passie heeft voor het vak, ze werken ook op een hoog niveau wat ik erg interessant vind!

Wanneer kwam je erachter dat je de Horeca interessant vond?

Ik wist eigenlijk van jongs af aan al dat ik de horeca in wilde. De keuze om een horeca opleiding te volgen was dus ook snel gemaakt.

Wat maakt voor jou een wijn speciaal en interessant?  

Wat voor mij een wijn interessant maakt is de spanning, dus als de balans tussen het zuur en zoet goed is. Daarom houd ik ook erg van dessertwijnen, omdat die soms een hele mooi verhouding hebben tussen de hoeveelheid suiker en de toch hoge zuurgraad. 

Wat vind je het leukste in de Horeca? En waar denk je dat je goed in bent?

Wat ik het leukste vind aan het vak is de gasten tevreden zien. Ook het laten proeven/ervaren van verrassende en nieuwe wijnen en wijn – spijscombinaties vind ik leuk. Ik probeer om gasten wijnen te schenken die ze niet verwachten. Daarnaast vind ik het belangrijk om wijnen naar voren te halen met een mooi verhaal. Ik denk ook dat het verhaal over de wijn aan de gasten vertellen iets is waar ik goed in ben.

Hoe zie je jouw toekomst bij Het Koetshuis voor je?

In de toekomst wil ik vooral met de wijnen bezig blijven. Het introduceren van nieuwe wijnen en het organiseren van proeverijen vind ik erg leuk. Ik hoop mij hierop te kunnen focussen, en mijn kennis verder uit te breiden.

Wij wensen Hidde heel veel succes en wij hebben alle vertrouwen op een mooie, interessante en succesvolle samenwerking

Wijn Spijs Diner

Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij een wijn spijs diner, Donderdag 28 November zullen wij een diner organiseren met het thema Noord-Italië! Denkende aan Alto-Adige, Barolo, Amarone en Franciacorta! Een enorm diverse gebied waar veel over te ontdekken valt!
Wil jij meer leren over wijn-spijs, vinificatie, wijnlanden/ gebieden en zin in een gezellige avond genieten?

Reserveren kan door hier te klikken. 

Wij zullen deze avond 4 gangen serveren inclusief aperitief, passende wijnen, koffie met friandises.

All-In € 87.50
Houdt onze website in de gaten voor het menu !





DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS

DOOR | accelerating your business

facebook icon
twitter icon
facebook icon