Nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze speciale arrangementen en leuke informatie? U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven door op de link in de nieuwsbrief te klikken.

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief.



Zomerweken

Zomerweken
Vanaf 7 augustus t/m 18 augustus zijn het de zomerweken van Het Koetshuis. Heerlijk genieten van 5 gangenmenu geserveerd inclusief aperitief, passende wijnen, tafelwater en koffie / thee met huisgemaakte zoete lekkernijen € 100,-

Klik hier voor het menu.




Meet our team Vahé

MEET OUR TEAM|

Vahé Amroian (22) 

Vandaag stellen wij graag onze kok Vahé Amroian aan u voor! Vahé werkt nu bijna een jaar bij ons als 2ejaars leerling , niveau 3 in de keuken! Wij serveren nu zelfs al geruime tijd het Syrische

“ka3k shami”  (hartig koekje uit Damascus)  als garnituur bij de kaas, een super lekkere combinatie! Naast dit interview heeft Vahé eerder zijn verhaal gedaan, bekijk het interview op www.foodlovestories.com.

Waarom heb je uit de ruime keuze van restaurants voor Het Koetshuis gekozen?

Ik woon in de omgeving van Arnhem, hier staat Het Koetshuis hoog aan geschreven.

Ik wilde hier dus graag komen werken! 

Heb je altijd al  kok willen worden?

Vroeger was mijn droom om een scheikundige te worden in het land waar ik geboren ben. Maar toen ik in Nederland beland was, ben ik als vrijwilliger bij “Resto van Harte” gaan werken, zo heb ik mijn liefde en passie voor het koken ontwikkeld. 

Hoe zou jij jouw manier van koken omschrijven?

Voor mij is koken een combinatie van liefde, passie  en doelgericht werken. 

Welk product of gerecht uit jouw geboorteland zou jij onder de aandacht willen brengen in Nederland?

Kaas! Ja, kaas.  Ondanks dat Nederland bekend staat als kaasland zijn er nog veel meer kazen die nog niet zo bekend zijn in Europa. 

Wat houd jou gedreven in de keuken?

Het ontdekken van nieuwe producten, combinaties en smaken. Ik zie het als een avontuur! 



Pinksteren & Vaderdag

Tijdens Pasen hebben wij al heerlijk op ons terras mogen genieten en hopen dit tijdens Pinksteren en Vaderdag te herhalen!
Pinksteren zijn wij beide dagen geopend en zullen wij u verwennen met ons 5 gangen pinkstermenu!
Klik hier voor het Pinkstermenu.

Vaderdag zal in het teken staan van ons stoere Vader’s menu startend met een glas Champagne geserveerd uit een Jeroboam 3L! En verschillende charcuterie bites ! Vervolgd door een superieur 4 gangen menu waarbij onze Big Green Egg zeker aan zal staan! Daarnaast zal Danny zorgen voor nog meer grote flessen om passende wijnen uit te serveren voor bij het menu!
Klik hier voor de invulling van het stoere Vader’s menu.





facebook icon
twitter icon
facebook icon