Sterrenrestaurants in actie!

STERRENRESTAURANTS IN ACTIE
Boek nu je Sint Maarten Chef’s Table

Dertig Nederlandse sterrenchefs hebben de handen ineengeslagen om een benefietlunch te organiseren voor Sint Maarten. Wij doen ook mee! In Hotel Okura Amsterdam wordt op 1 oktober één grote keuken geplaatst met 30 Chef’s Tables. Jij kunt hierbij zijn en zo helpen aan het herstellen van de schade die orkaan Irma op Sint Maarten heeft aangericht.

Diverse sterrenchefs hebben tijdens de afgelopen 10 edities van het gastronomische evenement Fête de la Cuisine op Sint Maarten gekookt en daardoor het eiland, haar bewoners en hun overzeese horecacollega’s leren kennen. Toen het idee voor een benefiet werd geopperd stroomden de aanmeldingen van sterrenchefs uit het hele land dan ook binnen. Sint Maarten is voor 80 procent afhankelijk van toerisme. Alle restaurants en hotels op het eiland zijn of compleet weggevaagd of dusdanig beschadigd dat het nog maanden kan duren voordat ze weer open kunnen.

De kosten zijn 300 euro per persoon (excl. btw). Hiervoor krijg je een 5-gangen menu incl. wijn, water en koffie. Elke gang wordt gemaakt door een andere chef. Kom met collega’s, teamgenoten of andere (zaken)relaties. Bij 10 personen krijg je een eigen tafel!

Ga nu naar www.sintmaartenchefstable.nl om je tafel te boeken.

 

Plaats een reactie

DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS

DOOR | accelerating your business

facebook icon
twitter icon
facebook icon